Nyheter 2017 1-7

Nyheter 2017 1-7

Caroqs Waddiwasi ”Lola” debuterade endast 4 månader och en dag gammal på utställning.  Hon skötte sig med bravur och blev BIS-2 och vann över sina betydligt äldre konkurrenter.                                
*
Roger och Ezzie var med till Norrköpingsutställningen. Ezzie fick CK och Roger BH 3 med res-cacib.                                  

Återigen samlade vi ihop gänget med cairnentusiaster för att umgås och mysa tillsammans med våra cairn och vårdnadshavare.

Denna gång var vi hela  22 Cairn och 34 ägare !!! som träffades en strålande vårdag i Brösarp på Hundalandet. Fantastiskt nog umgicks alla cairn superbra med varandra och inget gruff  utan bara lyckliga hundars glädje och race hördes/syntes.

 Extra roligt var att denna gång deltog även långväga resande. Folk kom förutom Sveriges  södra del även från Västergötland, Värmland samt Oslo i Norge.

Jag tror bilderna (som ni hittar här: gå till Fotosidor/Cairnträff 2017) talar för sig själv hur dagen var och att både två och fyrbenta stortrivdes med varandras sällskap.

Årets första officiella utställningshelg för Caroqs skedde i Lidköping/ Vårgårda.Gunnar, Ezzie och Nellie deltog. Alla 3 fick ck och Gunnar blev BH4, Ezzie BT3 med reservcert och Nellie BIR- veteran.

Dagen efter blev Gunnar BIR. BIM är Jennevas Danish Date.

Caroqs Apalol ”Elsie Carlsson” hänger med mattarna Jessica, Julie och Filippa hem till Svedala.

Caroqs Apalol

Gunnar välkomnar sina 2 tikvalpar i Linderöd till världen.

Roger blev stolt pappa till 3 valpar som Tessa ”Tribuns Hashtag” nedkom med i Göteborg.Han gratulerar även sin son Tribuns Nice Guy som blev BIR BIG och BIS 4 valp av över 300 deltagare.

Rixans Tummelisa

Tribuns Nasty Woman

Roger är så stolt över alla sina valpar som får representeras av ovanstående valpar. Båda är utställda med HP. Från Tribunskullen kan även nämnas en kullbror (se nedan) och en syster boende i Norge Tribuns Not That Kind Of Gal som blev BIR och BIG-2 valp i sin debut.

7 Cairnvalpar deltog på nordskånskas valputställning i Hässleholm. Essie blev BIR och Tribuns Nice Guy blev BIM. Tyvärr stannade vi inte till gruppfinalerna då det väntade valpar härhemma.

Gunnar gratulerar stolt sin ”pöjk” Caroqs Fichi som blev BIR och BIG-3 i Värmland

Roger har haft dambesök på kenneln. Snyggingen Tribuns Hashtag ”Tessa” är på besök och förhoppningsvis väntas det valpar som kan levereras i början på juni.

*

Lilly fick sina valpar, se mer under valpar

*

Jag deltog i CairnISyd:s årsmöte. Det lockade tyvärr bara 15 medlemmar där jag och 2 till deltog som inte hade anknytning eller ingick i styrelsen eller mötesuppdrag. Jag hoppas att det inte enbart är för att få gratis fika som man deltar på årsmötet, Det är där och inte efteråt man framför sina åsikter, det är viktigt att mans deltar aktivt .

Finns det hjärterum finns det stjärterum