Minnesvärda Cairn

Minnesvärda Cairns

Minneskavalkad

Det är med många fina minnen man ser denna återblick av dessa härliga hundar som levt hos mig och bidragit till uppkomsten och fortsättning  av  KENNEL CAROQS och dess nuvarande och framtida avkommor.

INT NORD UCH CAROQ´S LUCKY LUCIANO 2000-2016

"Jimmy"
Hane född 001202
Kennelns reklampojke nummer 1. Ett privilegium det är få förunnat att få föda upp o äga. Att nämna några av hans vinster är svårt men han är bl.a. BIR i 4 olika länder, BIG i 3 länder och placerad i BIS på kennelklubbsutställning i både Sverige och Norge. Han blev BIS-valp och nästan 10 år senare BIS-veteran på SKK, snacka om att hålla hela livet. En hund som känns lite ”once in a lifetime” att äga. Hemma är han ”tjuren Ferdinand” en otroligt cool och värdig hund

CAROQ´S JON BON JOVI "Morgan" 2000-2013

Morgan föddes i Stockholm 2 månader innan min Skåneflytt och somnade in 2 månader
innan min flytt härifrån. Morgan var en ”blond 08-a” En hund som trodde gott om allt och alla. Han tog snabbt en pinne eller boll vid besök och där ”offrade” han sig att den hämta hela tiden vare sig man kastade eller inte.


Han fick cert och blev BIS på rasspecialen ”Snapphanekampen”

SUCH TRIBUNS XANADU "Elin" 1988 – 2003

Elin blev kennelns stamtik. En självständig tik som hade ett härligt temperament. Hon låg gärna i knä ”om” det passade henne själv. Hon styrde nog sin omgivning som det behagade henne. Hon är orsaken till att jag fick intresse för avel och uppfödning Hon fick certvinnare redan i sin första kull Hon efterlämnade flera champions.

SUCH ERIKA ELENIAK "Harriet" 1995 -2006

En genomsnäll hund som var alla till lags med sitt lugna och timida sätt, en riktig knähund. Harriet lämnade Champion efter sig

SE UCH NO UCH Caroqs Pricilla Presley ”Bibbi” 2002 – 2017

Bibbi somnade in dryga 15 år gammal. En tik som gärna kollade så att det var lugn o ro i hennes flock. Hon älskade att umgås med andra hundar men visade också att nu hade hon lekt klart o ville ligga själv i sin älskade korg/ soffhörna. Bibbi bodde under många år hos goda vänner

CAROQS YOU TUBE
"Berit"
2008-2022

Berit var en tillmötergående lätt hund.

När man behövde hundvakter så skrek alla BERIT. Tror hon styrde alla i sin flock, både folk o fä.

Berit fick CERT på utställning.


SUCH CAROQS TANITA TIKARAM "Anitha" 2004 – 2009

En genomsnäll tik som tyvärr somnade in endast 5 år gammal genom en hjärtinfarkt. Det kan även drabba hundar ibland även om det är väldigt sällsynt hos vår ras. Hon fick endast en kull valpar men hennes dotter C, YouTube finns kvar i kenneln.

SUCH CAROQS FARRAH FAWCETT "Lina" 1996 – 2011

Elins sista dotter som var kennelns polis, Lina var ordningskvinnan i kenneln. Hon satt gärna i soffan o kollade in ”sin” flock. Blev det oro/ för mycket bus så var hon direkt där o talade om att ”coola ner er”. Lina lämnade 4 Champions o fler certvinnare efter sig.