Mina hundar

SE UCH CAROQS EMELANIN

"Roger"

Född 101215

Efter placering redan i BIS-valp så fick Roger snabbt 2 cert på 4 utställningar. En cool hund som gärna vill ha lite koll på sin omgivning. Han älskar att leka med de andra hundarna och är väldigt lyhörd på både dem och människor och vill gärna vara alla till lags

CAROQS YOU TUBE

"Berit"

Född 080810

Berit är kennelns solstråle, alltid positiv. Älskar att leka speciellt, med valpar där hon blir barnsligare än de själva. Berit har cert på utställning.

SE och DKUCH CAROQS SKYPE

 ”GUNNAR

 Född 130312

Gunnar är verkligen en son efter Berit. Han är visserligen yngst men är en otrolig charmknutte.Livet leker, alltid positiv, precis som sin mamma, alltid snäll och vill väl.Snabb spikrak utställningskarriär och han blev champion redan på andra försöket.

CAROQS ARANCIA

"Lily"

 Född 140816

Lily är en dotter till Gunnar och Nellie och är en nyfiken tik som livet fortfarande leker för. Hon har flera CK på utställning under sitt första levnadsår.

CAROQS LUSH LIFE

”Essie”

Född 160420  

Essie är en pigg levnadsglad cairn som älskar att vara medelpunkten för allas uppmärksamhet. Hon hade en valpkarriär där hon placerades i BIS-valp på flera utställningar, både officiella och inofficiella. Som junior har hon några ck och är placerad i bästa tik klass på några utställningar.Hon har idag ett CERT och flera reservcert