Nyheter 2022

Vår egna utställning Snapphanen -22 gick av stapeln i Degeberga. Det var 30 hundar anmälda för en av våra egna ”rasspecialister” Mats Lindborg kennel Rasken. Jag hade bara Sammic som anmäld och han slutade som BH 2.


Roger hade 4 avkommer anmälda efter sig som deltog i Avelsklass. Där placerade de sig som bästa hane 2 o best in show avelsgrupp.


 

Valparna på på väg till sina nya hem och jag önskar er alla lycka till!

”Knut” Blom Antonsson följde med sin familj hem till Kallinge
”Senga” Österström flyttade till kennel Miketos i Halmstad
”Alice” Du Bar flyttade med matte till Karlshamn
”Ziggy” Larsson flyttade med sin familj till Nyköping

Valparna Caroqs Niall ”Jens” och Caroqs Cara ”Siv” stannar på kenneln tills vidare.


 

Roger fortsätter att stolt gratulera sina avkommor. Denna gång 2 kullsyskon som snabbt blev champion, nämligen SL UCH Goldclints Grande Amore och SUCH Goldclints Grab The Moment.


 

Roger fick stolt en rapport från sin ljusa dotter i Tyskland
Glenmore Swedish Miracle som debuterat med res.
V1 JCAC / JVDH

 

 


 

Matte Lisa Mårtensson anmälde Caroqs Chaqwa "Doris" på trimkurs i Hallands Cairn och blev så här tjusig.

 


 

En härlig vårdag i början på februari med sol och 11 plusgrader samlade valpköparna Ingrid o Stina in två hundar i bilen för att träna viltspår. Hundarna Doris och Elsa gillade idén och jobbade sig glatt fram till målet med att finna klöven.


Sedan starten av Caroqs hemsida har vi haft hela 239.400 besökare och under 2021 har vi haft 26.200 besökare! Detta känns jättekul och jag tackar för det visade intresset!  


Vår Cairnterrierklubb hade i sitt senaste utskick av medlemstidningen Cairnbladet 4 -21 gjort en kennelintervjuv om kennel Caroqs som du hittar på nyhetssidan, i övre vänstra stapeldelen. Tryck på Cairnbladet nr 4 2021 och du kommer till kennelintervjuven. Dubbelklicka på bilden för större text.